Hotell Toscana

Toscanas hotell passar de flesta, oavsett vilken smak eller plånbok du har. Du kan välja boenden som ligger mer centralt i någon av Toscanas trevliga städer, eller boenden som ligger närmare naturen. Oavsett vad du väljer, är det aldrig långt till närmaste sevärdhet eller upplevelse.

De flesta hotell hittar du i någon av de populära turistorterna Florens, Pisa, Siena, Montepulciano, Vinci eller Arezzo. Men även Toscanas mindre byar erbjuder i de flesta fall någon form av boende för sina besökare. Många väljer att hyra en bil och på så sätt ta sig runt i området och upptäcka allt vad Toscana har att erbjuda. Det finns alltid en ny upplevelse runt hörnet i Toscana.

De billigaste hotellen i Toscana med en eller två stjärnor kostar från 250-300 kronor per natt, beroende på var du bor givetvis. I de mest populära orterna som exempelvis Pisa kostar ett hotell från cirka 350 kronor och uppåt, men priserna kan variera ganska kraftigt.

De hotell som har tre stjärnor kostar från cirka 500 kronor per natt och dubbelrum. Är du ute efter ett lite lyxigare hotell med fyra eller fem stjärnor, får du betala mellan 800 och 900 kronor per natt och rum. Ett tips när du letar efter prisvärda hotell i Toscana, är att se om det finns sista-minuten-erbjudanden. En del hotell erbjuder upp till halva priset om du bokar en eller ett par dagar innan ankomst. Detta kanske mest passar den äventyrliga resenären, men kan resultera i att man sparar en del pengar.